Täytyy sanoa, että viime vuosi oli paskin, vittumaisin ja vaikein ikinä.
Heti viime alkuvuodesta alkoi painostus kotona YO-kirjotuksiin, joka aiheutti sen ettei niihin valmistautuminen kiinnostanu paskaakaa!! Mutta se ei sillee näkyny lopputuloksis kuitenkaa.

Äidinkieli - A
Matematiikka - M
Maantiede - M
Englanti - M
Ruotsi - M

No se aika ennen kirjotuksia oli kyllä suhteellisen rentoo, pelkkää oleskeluu ja rentoiluu kotona ja kavereitten kaa, sillo ku ne kerkes lukemiselta.

Tään tytön tapasin mun mielest siin jossai kirjotuksii enne, en oo varma, sillo viel kyl meni iha hyvi. En ollu nii ihastunu siihe.

No kirjotusten jälkee alko työt. Olin sopinu jo ennen kirjotuksii täst työpaikast. Tais olla nii et heti seuraava tiistai kirjotusten jälkee alko työt. Onneks ne sentää alko Porvoos, joten ei ollu nii pitkä matka töihi, ku täs sit myöhemmi kesäl. Olin kuorma-autokuskina, tehtii asfaltinpohjii. Vittumaista työtä onki, Parhaimmillaa tuli kuukaudessa, josta olin joka päivä töissä myös la ja su joka vklp, tuli hieman alle 300tuntia töitä. Joten ei jääny paljoo vapaa-aikaa. Yritä siinä sitte pitää kavereitten kaa hauskaa. Muilla oli, mulla ei. Iltasin ei jaksanu lähtee mihkää, ku seuraavana aamuna piti herää aikasin, ja olin vast joskus illal 21-22 mais koton. Pisin työpäivä oli 23h, sit nukkuu kotii 2tunniks ja takas 12h töihi.

No se ol sitä kesän alkuu ku aloin ihastuu... sit alkoki menee vituiks.. työpäivät oli pitkii, aikaa ei jääny mihkää. Oisin nii halunnu viettää aikaa tään tytön kaa. Mut en usko näi jälkeepäi et se ois muuttanu mitää. Mut silti vituttaa ajatus siit, et se ois ehkä muuttanu.

Tätä paskaa työtä jatku toho 18.12.06  asti. Eli turha kerrata mitää kesän ja ton välilt, ku käytännös ei ollu muuta elämää ku työ.

No sit tuliki joulu ja alkaa nää muut merkinnät tääl blogis, päätelkää niistä.


No hohhoh.. tulipas omituinen juttu kirjotettua. Aika pintapuolinen, mut voin tähä loppuu todeta et jos jokasesta vitutuksesta ja paskasta päivästä kirjottasisin, ni niit ois 90% niist päivist 1.5.06 - 18.12.06


Jep, tällänen vuosi.

Täst vuodest voi tosin tulla paskempikii, vähä pelkään ja luulen niin...